Specialopgaver

Specialopgaver

Hos PRIEBE´s Maskinfabrik A/S, udfører vi gerne specialopgaver,

tilpasset den enkelte kundes ønsker og behov.

Følgende er eksempler på opgaver vi har udført:

Rundbord

Denne halsbenssav er fremstillet til automatisk afsavning af riblet. Fokus på den færdige løsning har været sikkerhed, arbejdsgang, oppetid og spild.


Kummekipper

Her har vi fremstillet kummekippere/swingloadere med side load i stedet for standard front load. Både som højre og venstre model. Vi har udviklet disse modeller så de kan tippe længere og om i ca. 125°. Kummekipperne/swingloaderne laves også i en front load model.

Båndtransportør

Svingbåndet her transportere mel sække med en hastighed på 0,5 meter pr sekund. Sækkene variere fra 12,5 kilo til 25 kilo og skal kunne transporteres fra en bane til en anden. Det vigtigt for os med en holdbar og vedligeholdes venlig løsning.

Palletransport

Her har vi i samarbejde med Randlev Industri Automation fremstillet rustfri rullebaner og kædebaner til palletransport, samt hæve – sænkebaner for retningsskift af paller. Derudover båndtransportør trappeovergange.

Posestamper

Posestamperen er udviklet for at optimere produktionsgangen ved pakning af fødevarer. Den sørger for en korrekt placering af poserne under pakning, så den efterfølgende del af processen, forløber optimalt.

Læ mur

Læ murene er opsat ved vestkysten og lavet af 80x80mm syrefast, rustfrit stål, som kan modstå saltvand.

Det klare plast på siderne er lavet af slagfast plast, så børn ikke kommer til skade. Taget er i 3 lags termoplade, der skærmer for solen.

Læ mur

Copyright © PRIEBE´s Maskinfabrik A/S All Rights Reserved